Elokuun kirjoita Simpukassa -koulutus: vieraana näyttelijä ja kirjailija Nelly Juulia Kärkkäinen 

Kirjoita Simpukassa -koulutus tiistaina 20.8.2024 kello 17:30-19. Vieraana näyttelijä ja kirjailija Nelly Juulia Kärkkäinen!

Rakastatko kirjoittamista? Onko kirjoittaminen sinulle luonteva ja mielekäs tapa kuvata tunteita, tapahtumia ja ajatuksia? Haluatko vaikuttaa tahattomasti lapsettomien hyvinvointiin ja lisätä lapsettomuustietoisuutta kirjoittamalla? Olisiko kirjoittaminen sinulle sopiva tapa tehdä vapaaehtoistyötä Simpukassa?

Kirjoita Simpukassa -koulutuksessa Simpukan viestinnän asiantuntija Hanna Parviainen esittelee erilaisia kirjoittamiseen liittyviä vapaaehtoistyön muotoja. Simpukassa voi tehdä kirjoittamiseen liittyvää vapaaehtoistyötä muun muassa Simpukka-lehdessä, Tarinoita lapsettomuudesta -blogissa ja Simpukan somekanavilla. Kirjoittamalla voi vaikuttaa myös esimerkiksi kirjoittamalla sanomalehtien yleisönosastokirjoituksia, tekemällä somejulkaisuja tai osallistumalla Tarinoita lapsettomuudesta -kampanjaan.

Koulutuksessa käydään läpi lehti- ja blogikirjoittamisen perusteita sekä ideoidaan yhdessä juttuaiheita ja haastateltavia. Koulutukseen osallistuminen ei sido tulemaan mukaan Simpukan vapaaehtoistyöhön.

Koulutus on kaikille avoin eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Vieraana Nelly Juulia Kärkkäinen 

Näyttelijä ja kirjailija Nelly Juulia Kärkkäinen kertoo koulutuksessa tahattoman lapsettomuuden käsittelemisestä kirjoittamalla.

Kärkkäisen Läpimeno-kirja julkaistiin kesäkuussa 2024. Teos käsittelee lopullista lapsettomuutta, lapsettomuuskokemuksen ylisukupolvisuutta sekä lapsettomuutta käsittelevien Facebook-tekstien rakentumista Pudota-näytelmäksi Kansallisteatterin lavalle.

Nelly Juulia Kärkkäinen palkittiin Simpukan Helmi -tunnustuksella vuonna 2023.

Verkkokoulutus toteutetaan Zoom-ohjelmiston kautta

Koulutuksen Zoom-linkki:
https://us02web.zoom.us/j/86299244630?pwd=noRTibutUxYB4WhkGVx6Rc186c1gcQ.1
Tapaamistunnus: 862 9924 4630
Salasana: 526829

Ohjeet Zoomin käyttöön löydät täältä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!