Simpukan Childwish-bändi

Simpukan Childwish-bändin heinäkuu: jäsenetuna Sananhaltija ja Lempi Lifestyle

Kaupallinen yhteistyö Sananhaltija ja Lempi Lifestyle

Childwishin heinäkuun kappale:

”Katson autiota klinikkaa / Ajatukseni mun kauas kantaa / Täällä minä sinun (ja hoitohenkilökunnan) kanssas / kerran olla sain, kahden vain / Katson autiota klinikkaa / Mulle kauneimmat se muistot antaa / testipäivän, jolloin sain mä olla onnekkain”

Alkuperäinen kappale Katri Helena: Katson autiota heikkarantaa.

Childwish (lapsitoive) on Lapsettomien yhdistys Simpukan työtä tukeva kuvitteellinen bändi. Bändin jäsenet ovat Simpukan työntekijöitä toimistokoira Tuhtolla vahvistettuna.

Childwish keikkailee Simpukan Instagram-tilillä. Instagram-kiertueella julkaistavat uudelleen sanoitetut kappaleet kertovat lapsitoiveesta, lapsettomuuden surusta, lapsettomuushoidoista, hedelmällisyydestä, toivon menettämisestä ja lopullisen lapsettomuuden hyväksynnästä.

Kampanjan pääsanoma on, että yksin ei kannata jäädä lapsettomuusbiisejä soittelemaan, vaan voi liittyä mukaan bändiimme. Yhdessä äänemme on vahvempi. Tule bändin faniksi liittymällä Simpukan jäseneksi verkkosivujen etusivulta löytyvän linkin kautta. Simpukan yhteistyökumppanit tarjoavat vuoden 2024 aikana jäsenetuja. Alennuskoodit löydät Simpukan verkkosivujen jäseneksi-sivulta.

Liity Childwishin faniksi! Fanittamaan pääsevät kaikki Simpukan jäsenet! Liity jäseneksi täällä!

Childwish: jäsenetuja yhteistyökumppaneilta

Simpukan yhteistyökumppanit tarjoavat vuoden 2024 aikana Simpukan jäsenille jäsenetuja.

Simpukan jäsenetu: Sananhaltija

  • Alennus 15 % Tyhjän sylin tarinoita -verkkoryhmästä. Alennus 10 % muista kursseista ja ryhmistä. Alennus ei koske Löydä sanojen taika -kirjoittajamatkaa eikä retriittien majoitus- ja ruokakuluja.
  • Sananhaltija auttaa elämänsä käännekohdissa kipuilevia vapautumaan ja voimaan paremmin lukemisen, kirjoittamisen ja keskustelun keinoin. Tarjolla on luovan ja hoitavan lukemisen ryhmiä, kursseja, retriittejä ja matkoja livenä ja verkossa sekä vuodesta 2025 lähtien myös yksilöterapiaa. Lisää tietoja osoitteesta https://sananhaltija.fi.

Simpukan jäsenetu: Lempi Lifestyle

  • Alennus 10 %.
  • Lempi Lifestyle on rakkaudella koottu sisustus- ja lifestylekauppa, joka tarjoaa asiakkailleen herkullisen sekoituksen välimeren lämpöä, skandinaavista raikkautta, rönsyilevää boho-fiilistä ja eritoten arjen pieniä iloja ja hyvää oloa. Valikoiman kulmakivenä ovat brändin oman malliston tuotteet kuten erillaiset tekstiilit, keramiikka ja kynttilät.
  • Arkea ilahduttavia tuotteita löydät myös jälleenmyyjiemme valikoimasta. Sivusto osoitteessa osoitteessa www.lempilifestyle.fi.

Simpukan jäsenedut

Kaikki jäsenedut ja alennuskoodit löydät Simpukan verkkosivujen jäseneksi-sivulta. Edut on tarkoitettu Simpukan jäsenille. Liity jäseneksi täällä! Let´s Rock And Roll!

Tekisitkö Simpukan kanssa yhteistyötä? Ota yhteyttä hanna(at)simpukka.info.