Simpukan Childwish

Simpukan Childwish-bändin kesäkuu: jäsenetuna PriimaKeho

Kaupallinen yhteistyö PriimaKeho

Childwishin kesäkuun kappale:

”Jos et sä synny / mä sinuun turhaan rakastuin. / Jos et sä synny / miksi sua vielä odotan? / Elin jo niin sun tarinoissa / yhteisissä kohtaloissa. / Miks mietin noita / jos et sä synny?”

Alkuperäinen kappale Anna Hanski: Jos et sä soita.

Childwish (suomeksi lapsitoive) on Lapsettomien yhdistys Simpukan työtä tukeva kuvitteellinen bändi. Bändin jäsenet ovat Simpukan työntekijöitä. Childwish-bändi keikkailee Simpukan Instagram-tilillä vuoden 2024 ajan. Childwishin Instagram-kiertueella julkaistavat uudelleen sanoitetut kappaleet kertovat lapsitoiveesta, lapsettomuuden surusta, lapsettomuushoidoista, hedelmällisyydestä, toivon menettämisestä ja lopullisen lapsettomuuden hyväksynnästä.

Kampanjan pääsanoma on, että yksin ei kannata jäädä lapsettomuusbiisejä soittelemaan, vaan kannattaa liittyä mukaan bändiimme. Räpätään, rokataan, raivotaan ja toivotaan yhdessä duurista molliin ja takaisin. Kenenkään ei tarvitse soitella lapsettomuusbiisejä soolona vaan yhdessä äänemme on vahvempi. Vaikka toinen sekoaisi välillä sävelestä tai soitin putoaisi kädestä, niin toinen auttaa vierellä soittaen takaisin säveleen.

Liity Childwishin faniksi! Fanittamaan pääsevät kaikki Simpukan jäsenet! Liity jäseneksi täällä!

Childwish: jäsenetuja yhteistyökumppaneilta

Simpukan yhteistyökumppanit tarjoavat vuoden 2024 aikana Simpukan jäsenille jäsenetuja.

Simpukan jäsenetu: PriimaKeho

  • Alennus 10 % PriimaKehon hieronnoista. Alennus koskee myös Voice massage -hierontaa.
  • Klassinen-ja urheiluhieronta: Hieronnassa käsitellään pehmytkudoksia erilaisin muokkaavin ottein. Hieronta muun muassa vähentää kipuja, rentouttaa sekä lisää liikkuvuutta. Yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellaan hoidon kulku. Hoitoaika vaihtelee 45 min – 120 min.
  • Voice massage tai purentalihashoito/VM: Voice massagessa käytetään paljon poikittaisia otteita, joten hoito on hyvin kehoa avaava. Hoito keskittyy joko hengityksen tai purennan alueelle asiakkaan tilanteen mukaan. Hoidossa käsitellään erityisen tarkkaan niskan ja kasvojen alue. Rentouttaa tehokkaasti. Hoidon kesto 75 min.
  • PriimaKehon löytää Facebookista ja Timmasta.

Kaikki jäsenedut ja alennuskoodit löydät Simpukan verkkosivujen jäseneksi-sivulta. Edut on tarkoitettu Simpukan jäsenille. Liity jäseneksi täällä! Let´s Rock And Roll!

Tekisitkö Simpukan kanssa yhteistyötä? Ota yhteyttä hanna(at)simpukka.info.