Uusien chat-ohjaajien koulutus Zoomissa 26.9. klo 17

Kouluttaudu Simpukan ja Helminauhan anonyymien vertaischattien ohjaajaksi! Chat-ohjaajien koulutus järjestetään etänä Zoomissa torstaina 26.9. klo 17-20.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen Surveypal-lomakkeella. Mukaan saa tulla myös siinä tapauksessa, että chat-ohjaaminen kiinnostaa vasta varovaisesti – koulutukseen osallistuminen ei vielä sido mihinkään.

Chat-ohjaajana voit tukea toisia samassa elämäntilanteessa olevia omalta kotisohvalta käsin. Vertaisena toimit omiin kokemuksiisi nojaten, tavallisen ihmisen taidoin. Chat-ohjaajana toimiminen ei edellytä aiempaa kokemusta vertaistoiminnasta.

Pyrimme saamaan kaikille ohjaajaparin chattien vetämiseen, mutta chattia saa halutessaan vetää yksinkin. Simpukan ja Helminauhan työntekijät ovat jatkuvasti chat-ohjaajien tukena. Yhden chatin kesto on n. 1,5h ja chatteja ohjataan noin kerran kuussa, tai miten ohjaajalle parhaiten sopii.

Koulutukseen osallistutaan kotoa käsin omalla koneella Zoomissa. Saat illan aikana hyvät valmiudet ohjata Simpukan vertaischatteja Tukinetin alustalla, ja pääset harjoittelemaan chatissa toimimista myös käytännössä.

Tervetuloa toimimaan vapaaehtoisena, saat meiltä tehtävään tukea ja tarjoamme vapaaehtoisillemme koulutusta vuosittain.

Lisätietoja:

Vilma Väyrynen, Simpukan järjestötyöntekijä (vilma@simpukka.info)

Laura Hirvonen, Helminauha-hankkeen hankesuunnittelija (laura@simpukka.info)