Simpukan verkkoluennot 2024

Simpukka järjestää säännöllisesti verkkoluentoja. Tältä sivulta löydät tietoa ja aikatauluja tulevista verkkoluennoista. Osallistumislinkit verkkoluentoihin löydät Simpukan tapahtumakalenterista. Katso ennen luentoa ohje video-ohjelmisto Zoomin käyttöön. Luennot ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. Huomioi, että joihinkin luentoihin tulee ilmoittautua.

Tulevia verkkoluentoja

Lisätietoja tulossa myöhemmin syksyn 2024 verkkoluennoista.

Luentosarja tahattomasta lapsettomuudesta

Psykologi ja psykoterapeutti Terhi Vihko on toteuttanut yhteistyössä Simpukka ry:n kanssa tahattoman lapsettomuuden kokemukseen liittyvän luentosarjan. Vihko jakaa videoilla havaintoja ja ajatuksia lapsettomuuskriisin luonteesta ja siitä selviytymisestä. Hän nostaa esille tutkimustietoon sekä hänen omaan ammatilliseen kokemukseensa perustuvia havaintoja.

Kolmen luennon sarjan luennot ovat nimeltään LapsettomuuskriisiTukea lapsettomuuskriisistä selviytymiseen ja Lapsitoiveesta luopuminen. Videot on toteutettu Simpukan saamilla lahjoitusvaroilla. Lue lisää uutisesta Tahaton lapsettomuus on kriisi, joka muuttaa kokemuksen elämästä. Katso videot alta!