Simpukan verkkoluennot 2024

Simpukka järjestää säännöllisesti verkkoluentoja. Tältä sivulta löydät tietoa ja aikatauluja tulevista verkkoluennoista. Osallistumislinkit verkkoluentoihin löydät Simpukan tapahtumakalenterista. Katso ennen luentoa ohje video-ohjelmisto Zoomin käyttöön. Luennot ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. Huomioi, että joihinkin luentoihin tulee ilmoittautua.

Tulevia verkkoluentoja

Voiko hedelmällisyyteen vaikuttaa?

Ma 6.5. klo 18. Luennoitsijana ylilääkäri, dosentti Hanna Savolainen-Peltonen.

Lapsettomuushoidot lapsiperheellistymisen mahdollistajana

Ti 7.5. klo 18. Luennoitsijana naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Marika Mikola.

Edunvalvontavaltuutus lapsettoman henkilön näkökulmasta

Ke 8.5. klo 18. Luennoitsijana lakimies, yrittäjä Satu Koivula.

Tahattomasti lapsettoman ääni yhteiskunnassa – lapsettomien lauantai 30 vuotta

La 11.5. klo 12-14. Ohjelmassa on Lapsettomien lauantain historiakatsaus, paneelikeskustelu ja Simpukan Helmen julkistus.

Osallistumislinkit verkkoluentoihin löydät Simpukan tapahtumakalenterista. Katso ennen luentoa ohje video-ohjelmisto Zoomin käyttöön. Luennot ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. Huomioi, että joihinkin luentoihin tulee ilmoittautua. Tiedot päivittyvät tapahtumakalenteriin pian.

Luentosarja tahattomasta lapsettomuudesta

Psykologi ja psykoterapeutti Terhi Vihko on toteuttanut yhteistyössä Simpukka ry:n kanssa tahattoman lapsettomuuden kokemukseen liittyvän luentosarjan. Vihko jakaa videoilla havaintoja ja ajatuksia lapsettomuuskriisin luonteesta ja siitä selviytymisestä. Hän nostaa esille tutkimustietoon sekä hänen omaan ammatilliseen kokemukseensa perustuvia havaintoja.

Kolmen luennon sarjan luennot ovat nimeltään LapsettomuuskriisiTukea lapsettomuuskriisistä selviytymiseen ja Lapsitoiveesta luopuminen. Videot on toteutettu Simpukan saamilla lahjoitusvaroilla. Lue lisää uutisesta Tahaton lapsettomuus on kriisi, joka muuttaa kokemuksen elämästä. Katso videot alta!