Simpukan verkkoluennot 2023

Simpukka järjestää säännöllisesti verkkoluentoja. Tältä sivulta löydät tietoa ja aikatauluja tulevista verkkoluennoista. Osallistumislinkit verkkoluentoihin löydät Simpukan tapahtumakalenterista. Katso ennen luentoa ohje video-ohjelmisto Zoomin käyttöön. Luennot ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. Huomioi, että joihinkin luentoihin tulee ilmoittautua.

Tulevia verkkoluentoja


Keskenmeno ja kohtukuolema – luento ammattilaisille kohtaamisesta ja hoidosta
Aika: perjantaina 3.11.2023 klo 12-13.30.
Luento on suunnattu keskenmenoja ja kohtukuolemaa työssään kohtaaville ammattilaisille ja opiskelijoille. ILMOITTAUTUMINEN TÄYNNÄ. Lue lisää verkkosivuiltamme.

Johdatus yksilönkehityksen genetiikkaan
Aika: torstaina 14.12. klo 18-19.30.

Tervetuloa seuraamaan Inka Hyötylänmäen ja Simpukka ry:n järjestämää Johdatus yksilönkehityksen genetiikkaan -luentoa 14.12.2023 klo: 18–19.30. Inka on genetiikan ja molekulaaristen biotieteiden maisteriohjelman opiskelija Helsingin yliopistosta ja on opinnoissaan keskittynyt sukusolujen ja varhaisalkion genetiikkaan sekä aikuispedagogiaan. Luento sopii kaikille aihealueesta kiinnostuneille. Käsittelemme aihetta yleisellä tasolla, joten luentoon osallistuminen ei edellytä ennakkotietoa aihealueesta.

Osallistumislinkit verkkoluentoihin löydät Simpukan tapahtumakalenterista. Katso ennen luentoa ohje video-ohjelmisto Zoomin käyttöön. Luennot ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. Huomioi, että joihinkin luentoihin tulee ilmoittautua.

Luentosarja tahattomasta lapsettomuudesta

Psykologi ja psykoterapeutti Terhi Vihko on toteuttanut yhteistyössä Simpukka ry:n kanssa tahattoman lapsettomuuden kokemukseen liittyvän luentosarjan. Vihko jakaa videoilla havaintoja ja ajatuksia lapsettomuuskriisin luonteesta ja siitä selviytymisestä. Hän nostaa esille tutkimustietoon sekä hänen omaan ammatilliseen kokemukseensa perustuvia havaintoja.

Kolmen luennon sarjan luennot ovat nimeltään LapsettomuuskriisiTukea lapsettomuuskriisistä selviytymiseen ja Lapsitoiveesta luopuminen. Videot on toteutettu Simpukan saamilla lahjoitusvaroilla. Lue lisää uutisesta Tahaton lapsettomuus on kriisi, joka muuttaa kokemuksen elämästä. Katso videot alta!