Simpukan Childwish

Simpukan Childwish-bändin elokuu: jäsenetuina Imaginaatio ja Viisas elämä

Kaupallinen yhteistyö Imaginaatio ja Viisas elämä.

Childwishin elokuun kappale:

”Maanantaiaamuna jännitys ja vapina / Tuijotan vessan seinää / Olen IVF-potilas, pelokas sekä toiveikas / kroppa täynnä lääkemäärää /Silti lasta toivovan salaisissa unissa / hoidoissa plussan testaan.”

Alkuperäinen kappale Leevi and the Leavings: Unelmia ja toimistohommia.

Childwish (lapsitoive) on Lapsettomien yhdistys Simpukan työtä tukeva kuvitteellinen bändi. Bändin jäsenet ovat Simpukan työntekijöitä toimistokoira Tuhtolla vahvistettuna.

Childwish keikkailee Simpukan Instagram-tilillä. Instagram-kiertueella julkaistavat uudelleen sanoitetut kappaleet kertovat lapsitoiveesta, lapsettomuuden surusta, lapsettomuushoidoista, hedelmällisyydestä, toivon menettämisestä ja lopullisen lapsettomuuden hyväksynnästä.

Kampanjan pääsanoma on, että yksin ei kannata jäädä lapsettomuusbiisejä soittelemaan, vaan voi liittyä mukaan bändiimme. Yhdessä äänemme on vahvempi.

Tule bändin faniksi liittymällä Simpukan jäseneksi täällä: Liity Simpukan jäseneksi. Huom: elokuussa saat liittymislahjaksi mustan Yksi viidestä -repun!

Simpukan yhteistyökumppanit tarjoavat vuoden 2024 aikana jäsenetuja. Alennuskoodit löydät Simpukan verkkosivujen jäseneksi-sivulta.

Yhteistyössä Imaginaatio

Alennus 15 % verkkokaupasta imaginaatio.fi. Imaginaatio on muotoilija Satu Urvikon suunnittelema koru- ja sisustustuotemallisto. Tuotteet ovat saaneet inspiraatiota luonnon yksityiskohtien kauneudesta. Esimerkiksi korvakorujen teemoina näkyvät ympäristöstään erottuvat kukat, kuten valkovuokot ja leskenlehdet sekä marjat, kuten mustikat ja pihlajat.

Satu on koulutukseltaan muotoilija(amk) ja huonekalurestauroija. Kiinnostus estetiikan käytännön kysymyksiin ja käsillä tekemistä kohtaan ovat tulleet hänelle kuitenkin jo verenperintönä. Erityisesti monille pispalalaisille on tuttu Sadun isoisän johtama Urvikon kenkätehdas.

Imaginaatio on aloittanut vuonna 2022 ja sen tuotteet valmistaa Sadun puolison yritys A-Mekanisaatio Oy Tampereen Nekalassa. Raaka-aineina malliston tuotteissa käytetään pääasiassa kotimaista alkuperäsertifioitua ohutviiluvaneria sekä allergiaystävällistä ruostumatonta terästä.

Yhteistyössä Viisas elämä

Kaikki kirjat -25 % verkkokaupassa https://kauppa.viisaselama.fi/

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 30 vuoden kokemus kotimaisen ja ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Kustantamo julkaisee huippuasiantuntijoiden kirjoittamia innostavia ja koskettavia teoksia elämän eri osa-alueille. Viisas Elämä on Suomen johtavin kustantamo hyvinvoinnin ja elämäntaidon kategoriassa. Teokset tarjoavat oivalluksia merkitykselliseen elämään.