Helminauha hanke

Helminauha-podcast

Tietoa ja tukea lahjasoluhoitojen avulla lasta toivoville ja lapsen saaneille perheille sekä lahjasolutaustaisille henkilöille tuottava Helminauha-hanke julkaisee Suomen ensimmäisen lahjasoluteemoihin keskittyvän podcastin!

Lokakuun 5. päivänä 2023 julkaistava Helminauha-podcast tarjoaa kattavasti tietoa lahjasoluteemoista. Podcastissa on kuusi jaksoa ja yhteensä yhdeksän vierasta. Helminauha-hankkeen hankevastaava Jenni Huhtala haastattelee vieraat jaksoissa. Uusia jaksoja julkaistaan viikon välein.

Podcast avaa lahjasoluteemoja lahjasoluhoitoja pohtiville, hoidoissa oleville, hoidoilla lapsiperheellistyneille  ja lahjasoluilla alkunsa saaneille. Podcastia voi suositella myös lahjasoluperheiden ja lahjasoluilla alkunsa saaneiden läheisille sekä ammattilaisille, jotka kohtaavat heitä työssään sekä kaikille, joita aihe kiinnostaa. 

Helminauha-podcast on kuunneltavissa ilmaiseksi Helminauha-hankkeen sivuilta osoitteesta ja Spotifystä. Lue lisää jaksojen sisällöistä ja kuuntele jaksot 5.10.2023 alkaen Helminauha-hankkeen sivuilta: Helminauha.podcast.

Mustat kuulokkeet, Helminauha-hankkeen logo alareunassa. Helminauha PODCAST.