Saavutettavuuseloste

Saavutettavuudella tarkoitetaan, että verkkosivut ja mobiilisovellukset sekä niiden sisällöt ovat kaikille ymmärrettäviä ja käytettäviä. Simpukan verkkosivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta (306/2019), joka pohjautuu Euroopan parlamentin saavutettavuusdirektiiviin. Lain mukaan kaikilla tulee olla tasavertaiset mahdollisuudet käyttää digitaalisia palveluita.

Pyrimme kehittämään verkkosivujamme siten, että ne palvelisivat kaikkia käyttäjiä tasavertaisesti. Simpukan verkkosivuilta löytyy kuitenkin vielä pdf-tiedostoja, jotka eivät ole optimoitu saavutettavaan muotoon (12.1.21). Pyrimme päivittämään pdf-tiedostot mahdollisimman pian. Verkkosivuston kuvat ja muu media on saavutettavaa. Jos kuitenkin löydät puutteita sivuston saavutettavuudessa, annathan palautetta meille osoitteeseen simpukka@simpukka.info. Teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Tekijänoikeuslauseke

Kaikki sivustolla olevat tekstit, kuvat, grafiikka, visuaalinen ilme sekä kaikki muu sisältö, ml. ohjelmointityö on tekijänoikeuslailla suojattua, Lapsettomien yhdistys Simpukka ry:n omaisuutta. Lainattaessa on mainittava lähde.