Childwish-bändi. Kuvassa Simpukan työntekijöitä.

Simpukan huikea kampanja 2024: kuvitteellinen Childwish-bändi keikkailee lapsettomuusbiiseillä

Tervetuloa seuraamaan innostavaa ja hulvatonta Lapsettomien yhdistys Simpukan jäsenkampanjaa! Simpukan Instagram-tilillä keikkailee koko vuoden ajan Childwish-bändi. Nappaa käyttöösi jäsenedut!

Childwish (suomeksi Lapsitoive) on Lapsettomien yhdistys Simpukan työtä tukeva kuvitteellinen bändi. Bändin jäsenet ovat Simpukan työntekijöitä. 

Childwish-bändi keikkailee hauskoin kuvin ja vaikuttavin sanoituksin Simpukan Instagram-tilillä vuoden 2024 ajan. Childwishin Instagram-kiertueella julkaistaan uudelleen sanoitettuja, tunnettuja kappaleita, jotka kertovat lapsitoiveesta, lapsettomuuden surusta, lapsettomuushoidoista, hedelmällisyydestä, toivon menettämisestä ja lopullisen lapsettomuuden hyväksymisestä.

Kampanjan sanomana on, että yksin ei kannata jäädä näitä biisejä soittelemaan. Simpukan jäsenenä saat tietoa, tukea ja edunvalvontaa tahattoman lapsettomuuden kokemukseen. Räpätään, rokataan, raivotaan ja toivotaan yhdessä duurista molliin ja takaisin. Tämä ei ole soololevy.

Kampanja tarjoaa huikeita jäsenetuja Simpukan yhteistyökumppaneilta kaikille Simpukan jäsenille.

Liity Simpukan jäseneksi

Liity Childwish-bändin fanijoukkoon liittymällä Simpukan jäseneksi. Samalla pääset käyttämään Simpukan jäsenetuja. Jäsenedut päivittyvät läpi vuoden. Jäsenedut julkaistaan Simpukka-lehdessä sekä Simpukan verkkosivuilla. Verkkosivun osoitteen saat uuden jäsenen infopaketista. Jos olet jo Simpukan jäsen, katso kaikki jäsenedut Simpukan sivulta Jäsenelle.

Lue lisää Simpukan jäsenyydestä: Liity jäseneksi.

Childwish etsii faneja! Liity mukaan!

Tule yhteistyökumppaniksemme!

Sopisiko sinun tuotteesi tai palvelusi Lapsettomien yhdistys Simpukan jäseneduksi vuodelle 2024? Etsimme yhteistyökumppaneita!

Etsittelemme kutakin yritystä yhden kuukauden ajan Instagram-tilillä @simpukkary. Jäsenedut löytyvät Simpukka-lehdestä sekä Simpukan verkkosivuilta.

Voit myös ehdottaa Simpukalle yritystä, jonka tuotteesta tai palvelusta toivot jäsenalennusta!

Yhteydenotot viestinnän asiantuntijalle hanna.parviainen(at)simpukka.info.