Simpukan jäsenedut 2024

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ ERI YRITYSTEN KANSSA.

Tervetuloa seuraamaan innostavaa ja hulvatonta jäsenkampanjaamme! Nappaa käyttöösi jäsenedut sivun alareunasta.

Childwish (suomeksi Lapsitoive) on Lapsettomien yhdistys Simpukan työtä tukeva kuvitteellinen bändi. Bändin jäsenet ovat Simpukan työntekijöitä. 

Childwish-bändi keikkailee hauskoin kuvin ja vaikuttavin sanoituksin Simpukan Instagram-tilillä vuoden 2024 ajan. Childwishin Instagram-kiertueella julkaistaan uudelleen sanoitettuja, tunnettuja kappaleita, jotka kertovat lapsitoiveesta, lapsettomuuden surusta, lapsettomuushoidoista, hedelmällisyydestä, toivon menettämisestä ja lopullisen lapsettomuuden hyväksymisestä.

Kampanjan sanomana on, että yksin ei kannata jäädä näitä biisejä soittelemaan. Simpukan jäsenenä saat tietoa, tukea ja edunvalvontaa tahattoman lapsettomuuden kokemukseen. Räpätään, rokataan, raivotaan ja toivotaan yhdessä duurista molliin ja takaisin. Tämä ei ole ole soololevy.

Kampanja tarjoaa huikeita jäsenetuja Simpukan yhteistyökumppaneilta kaikille Simpukan jäsenille.

Simpukan kuvitteellinen bändi Childwish keikkailee Simpukan Instagram-tilillä vuoden 2024 ajan. Let´s Rock And Roll! Kiitos tuestasi!

Jäsenedut

Simpukan yhteistyökumppanit tarjoavat vuoden 2024 aikana Simpukan jäsenille jäsenetuja. Tulossa lisää jäsenalennuksia pian.

Puhti

15% alennus etukoodilla simpukka15. Syötä koodi tilauksen yhteydessä osoitteessa puhti.fi.

Puhti on palvelu oman terveyden ja hyvinvoinnin seurantaan. Puhti-terveystarkastus on hyvä tapa selvittää miten oma keho jaksaa ja mihin oman terveyden ylläpito kannattaa suunnata. Tarjolla on myös erilaisia paketteja eri kohderyhmille.

 • Laboratoriotesteihin perustuvat testipaketit kertovat miten oma keho voi. 
 • Testipaketin tilaaminen Puhdin sivuilta on vaivatonta.
 • Selkeä ja helppolukuinen tulosraportti. Kerromme mitä eri arvot tarkoittavat ja näytämme kehityksen. 
 • Testit voi ottaa 75 eri toimipaikassa ympäri Suomen ilman lääkärin lähetettä. Ajan saa yleensä vaikka seuraavaksi arkipäiväksi. Testeihin on helppo mennä.
 • Tulokset aikaisintaan jo testiä seuraavana arkipäivänä Oma Puhti -sivulle.
 • Puhdin raportilta voi tilata tarvittaessa lääkärin neuvonnan tuloksista.

Bodymaja

Ensimmäinen testimittaus -50% koodilla EKATESTI50. Rajoitettu 1 / hlö, vain uusille asiakkaille. Mittauspaketit -20% koodilla SIMPUKKA20 osoitteessa bodymaja.fi.

Bodymaja on kotimainen perheyritys, joka tarjoaa kehonkoostumusmittaukset terveyden seurantaan ja hyvinvointitavoitteiden mittaamiseen itsepalvelupisteissä ilman ajanvarausta. Bodymajalla on 10 toimipistettä yhdeksässä kaupungissa.

Kehonkoostumusmittauksen tekeminen hoituu muutamassa minuutissa. Käyttäjä saa raportin Oma Body -palveluun, josta tulosten vertaaminen edellisiin onnistuu helposti graafeilta, ja käyttäjä saa samalla trendiä kehityssuunnasta. Bodymajalla on käytössä Inbody 770 -mittalaitteet.

 • Bodymaja on kotimainen perheyritys ja hyvien tyyppien pyörittämä 
 • Helppolukuinen ja laaja kehonkoostumuksen raportti, yli 40 mittausarvoa 
 • Helppo ja vaivaton käynti; Itsepalvelu, ilman ajanvarausta 
 • 10 toimipistettä , 9 kaupunkia 
 • Markkinoiden laadukkaimmat ja tutkituimmat laitteet 
 • Helppo tulosten seurattavuus (mittaushistorian graafit) 
 • Tekoäly-tulkinta kehossa tapahtuvien muutosten osalta (kahden viimeisimmän mittaustuloksen perusteella)

Maukaste

Alennus -15 % verkkokaupan kaikista tuotteista koodilla SIMPUKKA24 osoitteessa maukaste.fi.

Maukaste on suomalainen naisten pyörittämä seksuaaliterveystuotteiden ja intiimikosmetiikan asiantuntija, maahantuoja ja jälleenmyyjä. Maukaste tarjoaa seksuaaliterveys- ja mielihyvätuotteita naisnäkökulmasta jo yli 20 vuoden kokemuksella.

Ovumia

Alennus -10 % ensikäynnistä, hedelmällisyyskatsastuksesta tai gynekologikäynnistä. Edun saa mahdollisesta kelakorvatusta hinnasta. Edun saa kertomalla Simpukan jäsennumeron. Numero löytyy jäsenlaskusta. Voit myös kysyä jäsennumeroasi osoitteesta simpukka@simpukka.info.

Ovumia on Pohjois-Euroopan johtava hedelmöityshoitoketju ja alkiotutkimuksen ja lahjamunasoluhoitojen edelläkävijä. Ovumiasta saa edistyksellistä hedelmöityshoitoa.

Lisätietoja osoitteesta ovumia.fi.

Tulossa lisää jäsenalennuksia pian!

Terapeuttien jäsenedut

Katso myös tahattomaan lapsettomuuteen perehtyneiden lapsettomuusterapeuttien tarjoamat jäsenedut: Lapsettomuusterapeutteja.