Simpukan jäsenedut 2024

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ ERI YRITYSTEN KANSSA.

Tervetuloa seuraamaan innostavaa ja hulvatonta jäsenkampanjaamme! Nappaa käyttöösi jäsenedut sivun alareunasta.

Childwish (suomeksi lapsitoive) on Lapsettomien yhdistys Simpukan työtä tukeva kuvitteellinen bändi. Bändin jäsenet ovat Simpukan työntekijöitä. 

Childwish-bändi keikkailee hauskoin kuvin ja vaikuttavin sanoituksin Simpukan Instagram-tilillä vuoden 2024 ajan. Childwishin Instagram-kiertueella julkaistaan uudelleen sanoitettuja, tunnettuja kappaleita, jotka kertovat lapsitoiveesta, lapsettomuuden surusta, lapsettomuushoidoista, hedelmällisyydestä, toivon menettämisestä ja lopullisen lapsettomuuden hyväksymisestä.

Kampanjan sanomana on, että yksin ei kannata jäädä näitä biisejä soittelemaan. Simpukan jäsenenä saat tietoa, tukea ja edunvalvontaa tahattoman lapsettomuuden kokemukseen. Räpätään, rokataan, raivotaan ja toivotaan yhdessä duurista molliin ja takaisin. Tämä ei ole ole soololevy.

Kampanja tarjoaa huikeita jäsenetuja Simpukan yhteistyökumppaneilta kaikille Simpukan jäsenille.

Simpukan kuvitteellinen bändi Childwish keikkailee Simpukan Instagram-tilillä vuoden 2024 ajan. Let´s Rock And Roll! Kiitos tuestasi!

Jäsenedut

Simpukan yhteistyökumppanit tarjoavat vuoden 2024 aikana Simpukan jäsenille jäsenetuja. Tulossa lisää jäsenalennuksia pian.

Puhti

Alennus 15 % etukoodilla simpukka15. Syötä koodi tilauksen yhteydessä osoitteessa puhti.fi.

Puhti on palvelu oman terveyden ja hyvinvoinnin seurantaan. Puhti-terveystarkastus on hyvä tapa selvittää miten oma keho jaksaa ja mihin oman terveyden ylläpito kannattaa suunnata. Tarjolla on myös erilaisia paketteja eri kohderyhmille.

 • Laboratoriotesteihin perustuvat testipaketit kertovat miten oma keho voi. 
 • Testipaketin tilaaminen Puhdin sivuilta on vaivatonta.
 • Selkeä ja helppolukuinen tulosraportti. Kerromme mitä eri arvot tarkoittavat ja näytämme kehityksen. 
 • Testit voi ottaa 75 eri toimipaikassa ympäri Suomen ilman lääkärin lähetettä. Ajan saa yleensä vaikka seuraavaksi arkipäiväksi. Testeihin on helppo mennä.
 • Tulokset aikaisintaan jo testiä seuraavana arkipäivänä Oma Puhti -sivulle.
 • Puhdin raportilta voi tilata tarvittaessa lääkärin neuvonnan tuloksista.

Bodymaja

Ensimmäinen testimittaus -50 % koodilla EKATESTI50. Rajoitettu 1 / hlö, vain uusille asiakkaille. Mittauspaketit -20 % koodilla SIMPUKKA20 osoitteessa bodymaja.fi.

Bodymaja on kotimainen perheyritys, joka tarjoaa kehonkoostumusmittaukset terveyden seurantaan ja hyvinvointitavoitteiden mittaamiseen itsepalvelupisteissä ilman ajanvarausta. Bodymajalla on 10 toimipistettä yhdeksässä kaupungissa.

Kehonkoostumusmittauksen tekeminen hoituu muutamassa minuutissa. Käyttäjä saa raportin Oma Body -palveluun, josta tulosten vertaaminen edellisiin onnistuu helposti graafeilta, ja käyttäjä saa samalla trendiä kehityssuunnasta. Bodymajalla on käytössä Inbody 770 -mittalaitteet.

 • Bodymaja on kotimainen perheyritys ja hyvien tyyppien pyörittämä 
 • Helppolukuinen ja laaja kehonkoostumuksen raportti, yli 40 mittausarvoa 
 • Helppo ja vaivaton käynti; Itsepalvelu, ilman ajanvarausta 
 • 10 toimipistettä , 9 kaupunkia 
 • Markkinoiden laadukkaimmat ja tutkituimmat laitteet 
 • Helppo tulosten seurattavuus (mittaushistorian graafit) 
 • Tekoäly-tulkinta kehossa tapahtuvien muutosten osalta (kahden viimeisimmän mittaustuloksen perusteella)

Maukaste

Alennus 15 % verkkokaupan kaikista tuotteista koodilla SIMPUKKA24 osoitteessa maukaste.fi.

Maukaste on suomalainen naisten pyörittämä seksuaaliterveystuotteiden ja intiimikosmetiikan asiantuntija, maahantuoja ja jälleenmyyjä. Maukaste tarjoaa seksuaaliterveys- ja mielihyvätuotteita naisnäkökulmasta jo yli 20 vuoden kokemuksella.

Ovumia

Alennus 10 % ensikäynnistä, hedelmällisyyskatsastuksesta tai gynekologikäynnistä. Edun saa mahdollisesta kelakorvatusta hinnasta. Edun saa kertomalla Simpukan jäsennumeron. Numero löytyy jäsenlaskusta. Voit tarkistaa jäsennumerosi osoitteesta simpukka@simpukka.info.

Ovumia on Pohjois-Euroopan johtava hedelmöityshoitoketju ja alkiotutkimuksen ja lahjamunasoluhoitojen edelläkävijä. Ovumiasta saa edistyksellistä hedelmöityshoitoa.

Lisätietoja osoitteesta ovumia.fi.

Priimakeho

Priimakeho

Alennus 10 % PriimaKehon hieronnoista. Alennus koskee myös Voice massage -hierontaa. Lisää ajanvarauksen lisätietoihin koodi SIMPUKKA sekä Simpukan jäsennumerosi. Voit tarkistaa jäsennumerosi osoitteesta simpukka@simpukka.info.

Klassinen-ja urheiluhieronta: Hieronnassa käsitellään pehmytkudoksia erilaisin muokkaavin ottein. Hieronta muun muassa vähentää kipuja, rentouttaa sekä lisää liikkuvuutta. Yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellaan hoidon kulku. Hoitoaika vaihtelee 45 min – 120 min.

Voice massage tai purentalihashoito/VM: Voice massagessa käytetään paljon poikittaisia otteita, joten hoito on hyvin kehoa avaava. Hoito keskittyy joko hengityksen tai purennan alueelle asiakkaan tilanteen mukaan. Hoidossa käsitellään erityisen tarkkaan niskan ja kasvojen alue. Rentouttaa tehokkaasti. Hoidon kesto 75 min.

PriimaKehon löytää Facebookista ja Timmasta.

Sananhaltija

Alennus 15 % Tyhjän sylin tarinoita -verkkoryhmästä etukoodilla simpukka15. Alennus 10 % muista kursseista ja ryhmistä etukoodilla simpukka10. Alennus ei koske Löydä sanojen taika -kirjoittajamatkaa eikä retriittien majoitus- ja ruokakuluja.

Syötä koodi tilauksen yhteydessä osoitteessa https://holvi.com/shop/Eilabertta/ tai mainitse se, jos ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse. Lisää mukaan Simpukan jäsennumerosi alennuksen saadaksesi. Voit tarkistaa jäsennumerosi osoitteesta simpukka@simpukka.info. Tarjous on voimassa koko vuoden 2024.

Sananhaltija auttaa elämänsä käännekohdissa kipuilevia vapautumaan ja voimaan paremmin lukemisen, kirjoittamisen ja keskustelun keinoin. Tarjolla on luovan ja hoitavan lukemisen ryhmiä, kursseja, retriittejä ja matkoja livenä ja verkossa sekä vuodesta 2025 lähtien myös yksilöterapiaa. Lisää tietoja osoitteesta https://sananhaltija.fi.

Tulossa lisää jäsenalennuksia pian!

Driim

Alennus 50 % vuosijäsenyydestä koodilla SIMPUKKA50. Liittyessä annetaan maksukortin tiedot ja maksetaan puolet vuosijäsenyyden hinnasta. Korttia ei veloiteta uudestaan vuoden jäsenyytesi päätyttyä, jos jäsenyys on lopetettu sitä ennen. Muuten jäsenyys jatkuu täysihintaisena automaattisesti.

Driim on innostava verkkovalmennuspalvelu, joka auttaa sinua tekemään elämästäsi sellaista kuin haluat sen olevan. Palveluun kuuluu 27 valmennusta, yli 300 videota ja työkirja joka valmennukselle

Kaikki elämän osa-alueet vaikuttavat hyvinvointiin. Siksi valmentajamme tukevat sinua hyvinvoinnissa ja itsensä johtamisen teemoissa kokonaisvaltaisesti. Tarjoamme valmennuksia muun muassa ihmissuhteisiin, uraan ja talouteen sekä fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin liittyen. Saat konkreettisia oppeja omien alojensa huippunimiltä. Driimin jäsenyydellä saat pääsyn jatkuvasti kasvavaan verkkovalmennuskirjastoon, joka on käytössäsi ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta. Jo viiden minuutin käytöllä päivässä olet kohti tavoitteidesi saavuttamista Suomen huippuvalmentajien johdolla.

Lue lisää: Driim-valmennukset. Driim-vuosijäsenyys.

Foodin

Kotimainen perheyritys Foodin tarjoaa Simpukan jäsenille 20 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Hyödynnä etu foodin.fi-verkkokaupassa koodilla SIMPUKKA20. Koodi on voimassa 31.12.2024 asti.

Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Valikoimaan kuuluu yli 200 tuotetta, joita yhdistää yhteinen perusta: niiden on tehtävä hyvää käyttäjälle, viljelijälle ja ympäristölle.

Foodinin missio kuuluukin: ”Parempaa ruokaa paremmalle huomiselle”. Foodinin laajasta valikoimasta löydät muun muassa laadukkaat ravintolisät, proteiinit, öljyt ja mausteet, levitteet sekä monipuoliset välipalat ja paremmat herkut. Foodinin tuotteita valitsemalla nautit tuotteista, joiden kestävän kehityksen mukaisesta alkuperästä voit olla täysin varma ja lisäksi tuet suomalaista käsityötä ja yrittäjyyttä.

Lue lisää https://foodin.fi/

Ikaalinen Spa & Resort

Koodilla SIMPUKKA -15 % päivän hinnasta majoituksiin. Tarjous voimassa 31.12.2024 asti (pl. 24.-26.12.2024) Superior-, WoW- ja Economy-luokan huoneisiin. Varaukset ikaalinenspa.fi tai myyntipalvelusta. Vain uusiin varauksiin, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei ryhmille. Lisävuoteet normaalihinnalla. Mainitse varatessa jäsenyytesi sekä jäsennumerosi. Hinta sisältää majoituksen, aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön majoitusvuorokauden aikana.

Peruutusehto: Varausta ei ole mahdollista perua, mutta varaus on mahdollinen siirtää toiseen ajankohtaan. Uusi ajankohta määrää siirretyn majoituksen hinnan. Huone pidetään varattuna tulopäivänä klo 18 saakka, ellei myöhäisemmästä saapumisajasta ole erikseen sovittu.

Ikaalinen Spa & Resort on täyden palvelun kylpylähotelli monipuolisilla aktiviteetti- ja ravintolapalveluilla ja koko vuoden kattavalla tapahtumakalenterilla. Kaunis Resort sijaitsee Kyrösjärven rannalla Pirkanmaalla legendaarisen Ikaalisten Kylpylän jatkajana paikallisten toimijoiden otettua ohjat vuonna 2021.

Lue lisää https://ikaalinenspa.fi/

Lempi Lifestyle

Alennus 10 % koodilla SIMPUKKA2024 osoitteessa www.lempilifestyle.fi. Voimassa koko vuoden 2024.

Lempi Lifestyle on rakkaudella koottu sisustus- ja lifestylekauppa, joka tarjoaa asiakkailleen herkullisen sekoituksen välimeren lämpöä, skandinaavista raikkautta, rönsyilevää boho-fiilistä ja eritoten arjen pieniä iloja ja hyvää oloa. Valikoiman kulmakivenä ovat brändin oman malliston tuotteet kuten erillaiset tekstiilit, keramiikka ja kynttilät.
Arkea ilahduttavia tuotteita löydät myös jälleenmyyjiemme valikoimasta.

Imaginaatio

Alennus 15 % verkkokaupasta imaginaatio.fi/ vuoden 2024 loppuun saakka. Alennuksen saa syöttämällä koodin pienihelmi2024 ostoskorissa kuponkikoodi-kenttään. Alennus tulee kaikista normaalihintaisista tuotteista, ei toimituskuluista. Lapsettomien yhdistys Simpukalle tehdyt korvakorut eivät ole mukana alennuksessa.

Imaginaatio on muotoilija Satu Urvikon suunnittelema koru- ja sisustustuotemallisto. Tuotteet ovat saaneet inspiraatiota luonnon yksityiskohtien kauneudesta. Esimerkiksi korvakorujen teemoina näkyvät ympäristöstään erottuvat kukat, kuten valkovuokot ja leskenlehdet sekä marjat, kuten mustikat ja pihlajat.

Satu on koulutukseltaan muotoilija(amk) ja huonekalurestauroija. Kiinnostus estetiikan käytännön kysymyksiin ja käsillä tekemistä kohtaan ovat tulleet hänelle kuitenkin jo verenperintönä. Erityisesti monille pispalalaisille on tuttu Sadun isoisän johtama Urvikon kenkätehdas.

Imaginaatio on aloittanut vuonna 2022 ja sen tuotteet valmistaa Sadun puolison yritys A-Mekanisaatio Oy Tampereen Nekalassa. Raaka-aineina malliston tuotteissa käytetään pääasiassa kotimaista alkuperäsertifioitua ohutviiluvaneria sekä allergiaystävällistä ruostumatonta terästä.

Viisas Elämä

Kaikki kirjat -25 % verkkokaupassa https://kauppa.viisaselama.fi/ koodilla viisasetu. Etu on voimassa vuoden 2024 loppuun asti.

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 30 vuoden kokemus kotimaisen ja ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Kustantamo julkaisee huippuasiantuntijoiden kirjoittamia innostavia ja koskettavia teoksia elämän eri osa-alueille. Viisas Elämä on Suomen johtavin kustantamo hyvinvoinnin ja elämäntaidon kategoriassa. Teokset tarjoavat oivalluksia merkitykselliseen elämään.

Terapeuttien jäsenedut

Katso myös tahattomaan lapsettomuuteen perehtyneiden lapsettomuusterapeuttien tarjoamat jäsenedut: Lapsettomuusterapeutteja.