Haluatko kertoa tarinasi medialle?

Media etsii usein Simpukka ry:n kautta kokemusasiantuntjoita haastatteluun. Haluatko lisätä tietoisuutta tahattomasta lapsettomuudesta, lahjasoluilla lapsiperheellistymisestä tai esimerkiksi sijaissynnytysjärjestelyistä?

Kun media ottaa meihin yhteyttä ja etsii tahatonta lapsettomuutta kokenutta, käymme mediavertaisten listaamme läpi ja otamme yhteyttä henkilöön, joka voisi sopia haastateltavaksi. Mikäli henkilölle sopii ja hän antaa luvan, välitämme yhteystiedon medialle. Emme koskaan jaa tietoja listaltamme kenellekään kysymättä asiaan ensin lupaa.

Mikäli lupaudut antamaan yhteystietosi medialle, sinulla on oikeus: 

  • määritellä itse omat rajasi sen suhteen, mitä kerrot kokemuksestasi.
  • tarvittaessa pyytää esiintymistä nimettömänä ja ilman kuvaa.
  • tarvittaessa kieltäytyä haastattelusta prosessin edetessä.
  • saada nähdä juttu ennen sen päätymistä julkaisuun sekä vaatia virheiden korjaamista.
  • saada itsellesi muistoksi kyseinen lehti, jos kyseessä printtijulkaisu.

Etsimme haastateltavia läpi vuoden sekä erityisesti vuoden pääviikollemme Lapsettomien Simpukka-viikolle 6.-12.5.2024.

Täytä lomake ja liity mediavertaiseksi: Voin kertoa tarinani medialle. Kerro lomakkeella lyhyesti elämäntilanteestasi. Oletko esimerkiksi ensimmäistä lasta toivova, itsellinen äiti, lahjasoluilla lapsiperheellistynyt, lahjasoluilla alkunsa saanut, lapsellinen lapseton, elämäntilanteen vuoksi lapseton, sijaissynnytysjärjestelyissä oleva tai niitä suunnitteleva, sukusolulahjoittaja, lopullisesti lapseton, hedelmöityshoidoissa tällä hetkellä oleva, keskenmenoja kokenut, lapsenlapseton tai kohduton. Linkkiä saa vapaasti jakaa.

Lisätietoa: Simpukan viestinnän asiantuntija Hanna Parviainen, hanna@simpukka.info.