kiitos ETTÄ OLIT MUKANA LAPSETTOMIEN SIMPUKKA-VIIKOSSA!

Lämmin kiitos Lapsettomien Simpukka-viikosta! Katso tallenteet ja jätä palautetta!

Sydämellinen kiitos jokaiselle Lapsettomien Simpukka-viikosta 2024! Teimme yhdessä jälleen tutummaksi tahatonta lapsettomuutta kokemuksena ja ilmiönä. Kiitos kokemusasiantuntijat, median edustajat, someseuraajat, luennoitsijat, vapaaehtoiset, piknikeille osallistuneet ja ihan te kaikki mukana olleet!

Tahattoman lapsettomuuden teemaviikko Lapsettomien Simpukka-viikko muistuttaa, että vanhemmuus ei ole itsestäänselvyys. Lapsettomien yhdistys Simpukan organisoimaa viikkoa vietetään vuosittain toukokuussa. Lapsettomien Simpukka-viikko huipentuu Lapsettomien lauantaihin. Päivän tarkoituksena on muistuttaa, että vanhemmuus ei ole itsestään selvää. Lapsettomien lauantaita on vietetty vuodesta 1994 alkaen ja Lapsettomien Simpukka-viikkoa vuodesta 2008.

Lue lisää:

Lapsettomien Simpukka-viikko: Anna palautetta!

Jätäthän meille palautetta, se on arvokasta ja auttaa meitä kehittämään toimintaamme! Saamamme palautteen avulla voimme myös raportoida rahoittajalle Simpukan tekemän työn merkityksellisyyttä.

Alta löydät koko Lapsettomien Simpukka-viikon palautekyselyn sekä Lapsettomien lauantain verkkostapahtuman palautekyselyn.

Katso verkkoluennot

Lapsettomien Simpukka-viikon verkkoluentojen tallenteet ovat katsottavissa Simpukan YouTube-kanavalla 13-.26.5.2024. Pääset katsomaan luennot klikkaamalla alla olevia videoita.

Voiko hedelmällisyyteen vaikuttaa? Luennoitsijana ylilääkäri, dosentti Hanna Savolainen-Peltonen

Lapsettomuushoidot lapsiperheellistymisen mahdollistajana. Luennoitsijana naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Marika Mikola

Edunvalvontavaltuutus lapsettoman henkilön näkökulmasta. Luennoitsijana lakimies, yrittäjä Satu Koivula

YouTubesta löydät myös verkkoluentojen palautekyselyt. Täytäthän lyhyen lomakkeen katsottuasi verkkoluennon. Palautteiden avulla voimme kehittää toimintaamme sekä raportoida rahoittajille Simpukan tekemää työtä tahattomasti lapsettomien hyvinvoinnin edistämiseksi. Lämmin kiitos!

Lapsettomien Simpukka-viikko

Liity Simpukan jäseneksi

Liittyessäsi jäseneksi 6.-19.5.2024 välisenä aikana saat liittymislahjaksi Yksi viidestä -repun!

Simpukan jäsenenä edistät tahattomasti lapsettomien hyvinvointia. Simpukan jäsenenä tuet vaikuttamistyötämme ja mahdollistat tarjoamamme monipuolisen vertaistuen.

Simpukan jäsenenä saat:

 • Kattavan uuden jäsenen infopaketin
 • Neljä kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehti Simpukan, joka sisältää henkilöhaastatteluja, tarinoita, uutisia ja tietoa toiminnasta.
 • Saat tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme: Puhti, Bodymaja, Maukaste, Ovumia, Priimakeho, Lempi Lifestyle, Sananhaltija, Imaginaatio, Viisas elämä, Driim, Ikaalinen Spa & Resort, Foodin. (Tilanne 13.5.2024.)
 • Kaikki jäsenedut ja alennuskoodit löydät Simpukan verkkosivujen jäseneksi-sivulta.

Simpukka-yhdistyksen jäsenyydet:

 • Jäsen 30€ / vuosi
 • Pariskunta 35€ / vuosi
 • Koko perhe 40€ / vuosi
 • Kannatusjäsen 15€ / vuosi
 • Ammattilaisjäsen 40€ / vuosi
 • Kannatusyhteisö 75€ / vuosi
 • Myös ainaisjäsenyys on mahdollista!

Liity jäseneksi täällä: Liity Simpukan jäseneksi.

Kiitos Lapsettomien Simpukka-viikkoon osallistumisesta!