Nuorten Simpukka -vertaischat alkaa tammikuussa

Tahaton lapsettomuus voi olla suuri kriisi, vaikka toive lapsesta ei olisi itselle ajankohtainen. Osa tahattomasti lapsettomista saa tietää jo hyvinkin nuorena, että oma sairaus tai muu terveydellinen syy voi vaikeuttaa biologisen lapsen saamista tai tehdä siitä mahdotonta. 

Simpukka on koonnut nuorille oman osion verkkosivuilleen, jossa on tietoa ja tukea tahatonta lapsettomuutta kokeville nuorille ja nuorille aikuisille. Tutustu Nuorena kohdattu tahaton lapsettomuus -verkkosivuun. 

Uusi Nuorten Simpukka -vertaischat on vertaistuellinen keskustelupaikka tahatonta lapsettomuutta kohdanneille nuorille ja nuorille aikuisille. Nuorten vertaischat on suunnattu 15-25 -vuotiaille.

Simpukan vertaischatit tapahtuvat Tukinetissä ja keskusteluja ohjaavat koulutetut vapaaehtoiset chat-vertaiset. Chat-keskusteluissa keskustellaan reaaliajassa anonyymisti. Avoimeen chat-ryhmään mahtuu kerrallaan 12 keskustelijaa, joten linjoille kannattaa tulla hyvissä ajoin. 

Vertaischatit mahdollistavat vertaisten kanssa keskustelut kotisohvalta käsin, asuinpaikasta riippumatta. Tule siis rohkeasti mukaan keskustelemaan mielen päällä olevista asioista vertaisten kanssa!

Ensimmäisen Nuorten Simpukka -vertaischatin ajankohta on: 17.1.2024 klo 18.30-20.00. Kirjaudu sisään osoitteessa tukinet.net ja tule mukaan chattailemaan. Nuorten Simpukka -chattiin löydät täältä: https://tukinet.net/ryhmachatit/nuorten-simpukka-vertaischat/

Jos olet uusi Tukinetissä, niin luo itsellesi tili . Kirjautumalla sisään pääset mukaan keskusteluun.