Simpukka ry: Childwish

Simpukan Childwish-bändin huhtikuu: jäsenetuna Maukaste

Kaupallinen yhteistyö Maukaste.

Childwishin huhtikuun kappale:

”Mä päätin lapsiperheeksi lähtee / luomaan uutta suvun tähtee. / Kun mä testin kanssa tuun / on plussa kanssa jonkun muun. / Mun pitäiskö nyt jo tietää / kuinka kauan jaksan sietää?”

Alkuperäinen kappale Gimmel: Etsit muijaa seuraavaa

Childwish (suomeksi lapsitoive) on Lapsettomien yhdistys Simpukan työtä tukeva kuvitteellinen bändi. Bändin jäsenet ovat Simpukan työntekijöitä. Childwish-bändi keikkailee Simpukan Instagram-tilillä vuoden 2024 ajan. Childwishin Instagram-kiertueella julkaistavat uudelleen sanoitetut kappaleet kertovat lapsitoiveesta, lapsettomuuden surusta, lapsettomuushoidoista, hedelmällisyydestä, toivon menettämisestä ja lopullisen lapsettomuuden hyväksynnästä.

Kampanjan pääsanoma on, että yksin ei kannata jäädä lapsettomuusbiisejä soittelemaan, vaan kannattaa liittyä mukaan bändiimme. Räpätään, rokataan, raivotaan ja toivotaan yhdessä duurista molliin ja takaisin. Kenenkään ei tarvitse soitella lapsettomuusbiisejä soolona vaan yhdessä äänemme on vahvempi. Vaikka toinen sekoaisi välillä sävelestä tai soitin putoaisi kädestä, niin toinen auttaa vierellä soittaen takaisin säveleen.

Liity Childwishin faniksi! Fanittamaan pääsevät kaikki Simpukan jäsenet! Liity jäseneksi täällä!

Childwish: jäsenetuja yhteistyökumppaneilta

Simpukan yhteistyökumppanit tarjoavat vuoden 2024 aikana Simpukan jäsenille jäsenetuja.

Simpukan jäsenetu: Maukaste

  • Alennus -15 % verkkokaupan kaikista tuotteista osoitteessa maukaste.fi. Koodin löydät jäsenten sivuilta.
  • Maukaste on suomalainen naisten pyörittämä seksuaaliterveystuotteiden ja intiimikosmetiikan asiantuntija, maahantuoja ja jälleenmyyjä. Maukaste tarjoaa seksuaaliterveys- ja mielihyvätuotteita naisnäkökulmasta jo yli 20 vuoden kokemuksella.

Kaikki jäsenedut ja alennuskoodit löydät Simpukan verkkosivujen jäseneksi-sivulta. Edut on tarkoitettu Simpukan jäsenille. Liity jäseneksi täällä! Let´s Rock And Roll!

Tekisitkö Simpukan kanssa yhteistyötä? Ota yhteyttä hanna(at)simpukka.info.