Tuote loppunut! Helmi-nappikorvakorut

22,00 

Laventelin väriset Helmi-korvakorut on valmistettu suomalaisesta koivuvanerista ja kalsedoni-kivihelmistä. Kalsedonin on uskottu lisäävän kärsivällisyyttä ja rehellisyyttä sekä tasapainoittavan kehoa. Koruosat ovat Suomessa testattua allergiaystävällistä ruostumatonta terästä (vähintään 304 AISI). Materiaalina koivuvaneri on erittäin kevyttä. Kaikissa koruissa on yksilöllinen pinta puun luonnollisen kuvion ja käsin maalaamisen vuoksi. Korujen mitat ovat suuntaa antavia ja ne on ilmoitettu äärimittojen mukaan. Nappikorvakoruissa taustan väri on yhteensopiva kuviollisen puolen kanssa.

Koko: Simpukan leveys 25 mm, korkeus 22 mm, kokonaiskorkeus helmen kanssa noin 38 mm. Korut toimitetaan FSC®-sertifioidussa, Euroopassa valmistetussa pahvisessa rasiassa.

Korujen valmistaja Imaginaatio. Imaginaation korut edustavat suomalaista käsityötaitoa ja luonnonläheistä kauneutta. Ne kunnioittavat luontoa ja tarjoavat yksilöllisiä koruja, jotka voit ylpeänä kantaa osana omaa tyyliäsi.

Lue täältä korujen suunnittelijan Satu Urvikon haastattelu: Simpukka-korvikset viestivät sanattomasti tahattomasta lapsettomuudesta.

Katso myös: Pieni Simpukka -nappikorvakorut

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 7018 Osasto: