Kiitos STEA. Työ tahattomasti lapsettomien hyvinvoinnin eteen jatkuu.

Työ tahattomasti lapsettomien hyvinvoinnin eteen jatkuu: Simpukalle haetun mukainen avustusehdotus STEAlta

Lapsettomien yhdistys Simpukka ry on saanut hakemansa mukaisen ehdotuksen avustusrahoitukseensa. Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA ehdottaa sosiaali- ja terveysministeriölle haetun suuruista toiminta-avustusta.

– Olemme erittäin kiitollisia ja iloisia siitä, että tekemämme työ tahattomasti lapsettomien hyvinvoinnin eteen on huomattu ja että sitä pidetään merkityksellisenä. STEA listaa rahoituksen perusteluissa, että Simpukan toiminta on STEAn strategian mukaista ja Simpukka tavoittaa kohderyhmän ja pystyy tarjoamaan tukea, iloitsee Simpukka ry:n toiminnanjohtaja Piia Savio.

STEA ehdottaa myös sosiaali- ja terveysministeriölle työttömän nuoren tai osatyökykyisen Paikka auki -työntekijän palkkaamista Simpukkaan vuoden ajaksi. Järjestötyöntekijäksi palkattava henkilö on mukana muun muassa osaltaan vastaamassa Simpukan vaikuttamistyöstä. 

Ehdotuksen mukaan myös vuosien 2025 ja 2026 toiminta olisi hyvin turvattu. Sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa avustuspäätökset tammi-helmikuussa 2024. 

Kiitos STEA. Työ tahattomasti lapsettomien hyvinvoinnin eteen jatkuu.