Childwish

Simpukan Childwish-bändin maaliskuu: jäsenetuna Bodymaja

Kaupallinen yhteistyö Bodymaja.

Childwishin maaliskuun kappale:

”Minussa on ongelma / Jokin virhe ohjelmoinnissa / Puutteita koodissa / Korvaan pessimistisyydellä / Tuntuu, että tekijät unohti otsaan kirjoittaa / Alkiot sulatettava ennen käyttöä!”

Alkuperäinen kappale Apulanta: Ravistettava ennen käyttöä.

Childwish (suomeksi lapsitoive) on Lapsettomien yhdistys Simpukan työtä tukeva kuvitteellinen bändi. Bändin jäsenet ovat Simpukan työntekijöitä. Childwish-bändi keikkailee Simpukan Instagram-tilillä vuoden 2024 ajan. Childwishin Instagram-kiertueella julkaistavat uudelleen sanoitetut kappaleet kertovat lapsitoiveesta, lapsettomuuden surusta, lapsettomuushoidoista, hedelmällisyydestä, toivon menettämisestä ja lopullisen lapsettomuuden hyväksynnästä.

Kampanjan pääsanoma on, että yksin ei kannata jäädä lapsettomuusbiisejä soittelemaan, vaan kannattaa liittyä mukaan bändiimme. Räpätään, rokataan, raivotaan ja toivotaan yhdessä duurista molliin ja takaisin. Kenenkään ei tarvitse soitella lapsettomuusbiisejä soolona vaan yhdessä äänemme on vahvempi. Vaikka toinen sekoaisi välillä sävelestä tai soitin putoaisi kädestä, niin toinen auttaa vierellä soittaen takaisin säveleen.

Liity Childwishin faniksi! Fanittamaan pääsevät kaikki Simpukan jäsenet! Liity jäseneksi täällä!

Childwish: jäsenetuja yhteistyökumppaneilta

Simpukan yhteistyökumppanit tarjoavat vuoden 2024 aikana Simpukan jäsenille jäsenetuja.

Simpukan jäsenetu: Bodymaja

  • Bodymaja tarjoaa Simpukan jäsenille ensimmäisestä testimittauksesta -50 % alennuksen. Kaikki mittauspaketit -20 %.
  • Bodymaja on kotimainen perheyritys, joka tarjoaa kehonkoostumusmittaukset terveyden seurantaan ja hyvinvointitavoitteiden mittaamiseen itsepalvelupisteissä yhdeksässä eri kaupungissa.
  • Käyttäjä saa raportin Oma Body -palveluun, josta tulosten vertaaminen edellisiin onnistuu helposti graafeilta. Käytössä on Inbody 770 -mittalaitteet.

Kaikki jäsenedut ja alennuskoodit löydät Simpukan verkkosivujen jäseneksi-sivulta. Edut on tarkoitettu Simpukan jäsenille. Liity jäseneksi täällä! Let´s Rock And Roll!

Tekisitkö Simpukan kanssa yhteistyötä? Ota yhteyttä hanna(at)simpukka.info.