Childwish

Simpukan Childwish-bändin toukokuu: jäsenetuna Ovumia

Kaupallinen yhteistyö Ovumia

Childwishin toukokuun kappale:

”Kerran kun me lähettiin mun puolison kans klinikalle. / Se oli perjantai ja me päästiin sinne sisään. / Ja mietin. että mitä tutkimuksia toi lääkäri oikein koittaa. / No mä päätin, et mie kävelen tän lapsettomuuspolun poikki. / Ja käyn sanoo sille et (laita Childwish soimaan). / Ja pöydät täyteen. / Maailma aukee, alkiot lähtee. / Ja lääkärit vaihtuu. Aina ku flippaan munasolu on irti.”

Alkuperäinen kappale Antti Tuisku: Peto on irti

Childwish (suomeksi lapsitoive) on Lapsettomien yhdistys Simpukan työtä tukeva kuvitteellinen bändi. Bändin jäsenet ovat Simpukan työntekijöitä. Childwish-bändi keikkailee Simpukan Instagram-tilillä vuoden 2024 ajan. Childwishin Instagram-kiertueella julkaistavat uudelleen sanoitetut kappaleet kertovat lapsitoiveesta, lapsettomuuden surusta, lapsettomuushoidoista, hedelmällisyydestä, toivon menettämisestä ja lopullisen lapsettomuuden hyväksynnästä.

Kampanjan pääsanoma on, että yksin ei kannata jäädä lapsettomuusbiisejä soittelemaan, vaan kannattaa liittyä mukaan bändiimme. Räpätään, rokataan, raivotaan ja toivotaan yhdessä duurista molliin ja takaisin. Kenenkään ei tarvitse soitella lapsettomuusbiisejä soolona vaan yhdessä äänemme on vahvempi. Vaikka toinen sekoaisi välillä sävelestä tai soitin putoaisi kädestä, niin toinen auttaa vierellä soittaen takaisin säveleen.

Liity Childwishin faniksi! Fanittamaan pääsevät kaikki Simpukan jäsenet! Liity jäseneksi täällä!

Childwish Ovumia

Childwish: jäsenetuja yhteistyökumppaneilta

Simpukan yhteistyökumppanit tarjoavat vuoden 2024 aikana Simpukan jäsenille jäsenetuja.

Simpukan jäsenetu: Ovumia

  • Alennus -10 % ensikäynnistä, hedelmällisyyskatsastuksesta tai gynekologikäynnistä. Edun saa mahdollisesta Kela-korvatusta hinnasta. Edun saa kertomalla Simpukan jäsennumeron. Numero löytyy jäsenlaskusta. Voit myös kysyä jäsennumeroasi osoitteesta simpukka@simpukka.info.
  • Ovumia on Pohjois-Euroopan johtava hedelmöityshoitoketju ja alkiotutkimuksen ja lahjamunasoluhoitojen edelläkävijä. Ovumiasta saa edistyksellistä hedelmöityshoitoa.
  • Lisätietoja osoitteesta ovumia.fi.

Kaikki jäsenedut ja alennuskoodit löydät Simpukan verkkosivujen jäseneksi-sivulta. Edut on tarkoitettu Simpukan jäsenille. Liity jäseneksi täällä! Let´s Rock And Roll!

Tekisitkö Simpukan kanssa yhteistyötä? Ota yhteyttä hanna(at)simpukka.info.